A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації санкційного підприємства «ПентоПак»

Вже 31 травня відбудеться онлайн-аукціону з приватизації державного пакета акцій у розмірі 100% статутного капіталу ПрАТ «ПентоПак». Стартова ціна лота — 203,7 млн гривень, реєстрація на участь у торгах триватиме до 30 травня включно. Аукціон пройде у системі «Прозорро.Продажі». 

Підприємство розташоване за адресою: Київська обл., м. Бориспіль, вул. Броварська, 5. Завод пропонує повний цикл виготовлення упаковки для м'ясопереробної галузі.

Сьогодні  продукцію підприємства використовують великі компанії, такі як «Рудь», «Глобино», «М’ясна гільдія» тощо. Також продукція підприємства експортується  в понад тридцять країн світу.

До складу активу входить 20 одиниць нерухомого майна та інфраструктури, загальна площа об’єктів становить 5247,3 м².  ПрАТ «ПентоПак» розташований на двох земельних ділянках, одна з них є власністю підприємства, інша — орендується. 

Також у власності об’єкта приватизації є 10 транспортних засобів, 2003-2021 років випуску. 

Важливим є те, що підприємство є діючим із збереженим колективом та прибутковою  діяльністю. Зокрема підприємство планує розвиватися та освоювати нові ринки пакувальних матеріалів молочної промисловості, переробки риби, упаковки кормів для тварин тощо. 

Умови продажу:  

  • погашення протягом 6 місяців заборгованості підприємства із заробітної плати, перед бюджетом у розмірі, що складеться на дату переходу права власності на пакет акцій (у разі наявності такої заборгованості);
     

  • недопущення звільнення працівників підприємства з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу протягом 6 місяців. 

Більше деталей про ПрАТ «ПентоПак» за посиланням — https://is.gd/kT7Zeg  

Взяти участь у торгах — https://bit.ly/3UOzU4C