A A A K K K

Приватизація набирає обертів! Середня кількість потенційних інвесторів на приватизаційних онлайн-аукціонах за перші 5 місяців поточного року склала 5,34 учасника

Цього року Фонд держмайна України зафіксував рекордну кількість учасників у своїх аукціонах. Це найвищий показник за історію роботи. У порівнянні з вереснем-груднем 2022 року, коли середня кількість учасників сягнула 3,54 особи, у 2023 цей показник становив вже 4,8 особи.

«Позитивна динаміка доводить, що ФДМУ працює відкрито на засадах чесних та конкурентних торгів в електронній системі «Прозорро.Продажі». А сама приватизація, як ніколи, на часі», – акцентує Голова ФДМУ Віталій Коваль.

Завдяки активній участі бізнесу в приватизаційних аукціонах Фонду за січень-травень цього року вдалося залучити 999 учасників. Купуючи державні об'єкти на аукціонах Фонду держмайна, ви не лише отримуєте вигідні активи, але й безпосередньо підтримуєте Збройні Сили України. Кошти, отримані від приватизації, йдуть до держбюджету, який використовується для фінансування оборони країни.

Не пропустіть свій шанс стати успішним підприємцем! Фонд державного майна пропонує широкий спектр інвестиційних об'єктів для будь-яких бізнес-ідей. Більше інформації шукайте на нашому сайті privatization.gov.ua.