A A A K K K

Результати двох успішних аукціонів з приватизації цього дня

28 червня в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» відбулися два успішні онлайн-аукціон з приватизації. Загалом, зацікавленість у придбанні об'єктів виявили 29 інвесторів. Серед об'єктів, що знайшли нових власників:

1. Нежитлова будівля котельні площею 266,9 м² у Дніпрі. За право власності на об'єкт змагалося 24 учасники. Початкова ціна активу становила 3 тис. гривень, а переможна – понад 3 млн гривень. Зростання вартості відбулося у 1 000 разів.

Інвестор отримає об’єкт розташований в Соборному районі міста Дніпро, неподалік від парку імені Юрія Гагаріна та Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара. 

Актив представлений нежитловою будівлею котельні 1966 року побудови  у складі: котельня, підвал, прибудова та димова труба.

2. Комплекс площею 74,4 м² на Кіровоградщині. За право власності на об'єкт змагалося 5 учасників. Початкова ціна активу становила 8,7 тис. гривень, а переможна – 190,1 тис. гривень. Зростання вартості відбулося у 21,77 раза.

У власність інвестора перейде об’єкт розташований в центральній частині села Созонівка. Поруч з активом знаходяться: школа, магазини та зупинки громадського транспорту.

До складу активу входять: основна будівля посту ДАІ та фундамент.

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua, Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».