A A A K K K

Оголошено онлайн-аукціон з приватизації адміністративного приміщення у м. Запоріжжя

Фонд держмайна виставив на приватизацію нежитлове приміщення загальною площею 36,8 м². Аукціон заплановано у системі «Прозорро.Продажі» на 4 липня, цінові пропозиції будуть прийматися до 3 липня. Стартова ціна лота — 47,9 тис. гривень без ПДВ.

Об’єкт знаходиться за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, просп. Маяковського, 3, приміщення 83. Розташований в Вознесенівському районі міста Запоріжжя біля річки Дніпро, вздовж автомобільного шляху національного значення Н08, що робить його перспективним для інвестування. Поблизу розташовані: кінотеатр, парк, сквер, магазини та ресторани. 

Об'єкт приватизації представлений нежитловим приміщенням цокольного поверху, загальною площею 36,8 м², побудоване у 1957 році і може бути використаний для розміщення офісу, кафе або магазину. Має бутовий фундамент, цегляні стіни, залізобетонні плити перекриття, підлогу з плитки та лінолеуму. Також наявні централізоване опалення, водо-, електропостачання, центральне водовідведення та каналізацію.

Балансоутримувачем об’єкта приватизації є АТ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ЗАВОД ФЕРОСПЛАВІВ». 

Станом на 1 червня поточного року об’єкт приватизації або його частини в оренді не перебувають.

Приєднуйтесь до онлайн-аукціонів з приватизації! Це ваш шанс стати власником перспективних активів, а також зробити свій вклад у підтримку економіки та обороноздатності України.

Більше інформації про актив шукайте на його сторінці: http://surl.li/uoxlh

Взяти участь у торгах: https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20240619-88755/