A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації цеху площею майже 1500 м² на Рівненщині

1 липня заплановане проведення онлайн-аукціону з приватизації приміщення консервного цеху.  Стартова ціна — 64,5 тис. гривень. Торги пройдуть у системі «Прозорро. Продажі» 1 липня. Реєстрація на участь триватиме до 30 червня включно.

Об’єкт приватизації знаходиться на балансі Філії “Рокитнівське лісове господарство” державного спеціалізованого господарського підприємства “Ліси України” і розташований неподалік від автомобільних шляхів міжнародного (Е373) та територіального (Т1814) значення у центрі селища міського типу за адресою: Рівненська обл., Сарненський р-н, смт Рокитне, вул. Шевченка, 16

До складу об’єкта приватизації загальною площею 1492,8 м2 входять приміщення цеху та прибудова.Технічні характеристики об’єкта: фундамент – бетон,  стіни – цегла, покрівля – шифер, перекриття – залізобетон, підлога – бетон. Частина приміщення консервного цеху є двоповерховою, загальна площа другого поверху становить 140,3 м². 

Земельна ділянка окремо під об’єкт приватизації не виділена. Також приміщення цеху або його окремі частини в оренді не перебувають. 

Умови продажу об'єкта не встановлені тому новий власник зможе реалізувати на базі нерухомості будь-яку бізнес-ідею. Об’єкт приватизації підійде як складське приміщення або місце для  обробки деревини тощо.

Більше деталей про актив — https://bit.ly/4eAYUoU

Взяти учать у торгах  — https://bit.ly/3KWcCFf