A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації нежитлових будівель та споруд у Чернігівській області

Фонд держмайна оголосив проведення онлайн-аукціону з приватизації нежитлових будівель та споруд у Чернігівській області. Аукціон відбудеться 4 липня в електронній торговій системі “Прозорро.Продажі”. Прийняття пропозицій потенційних інвесторів для участі в аукціоні триватиме до 3 липня. Початкова ціна за об’єкт приватизації – 7,4 млн грн без ПДВ.

Об’єкт приватизації знаходиться на балансі Філії "Корюківське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України" і розташований за адресами: Чернігівська обл., Корюківський р-н, смт. Холми, вул. М. Мисника, 3 та вул. М. Мисника, 3А.

Загальна площа об’єкта приватизації – 5375,4 м²., земельна ділянка під об’єктом приватизації окремо не відведена.

Об’єкт приватизації включає:

  • нежитлові будівлі (прохідна, контора, мансарда, 2 пилорамні цехи, надбудова, двоповерхова вставка, цех переробки деревини) та споруди – загальна площа 2549,2 м² з окремим індивідуально визначеним майном в кількості 57 одиниць, за адресою: М. Мисника, 3;

  • нежитлові будівлі (навіс, дільниця з переробки деревини з гаражем та складами, 2 прибудови, котельня, механічна майстерня) – 2826,2 м², за адресою: М. Мисника, 3А.

Станом на 01.06.2024 Об'єкт приватизації або його частини в оренді не перебувають.

Більше інформації про об’єкт приватизації можна дізнатися за посиланням: http://surl.li/uswkv

Взяти участь у торгах: http://surl.li/uswko