A A A K K K

Аукціонна комісія визначила стартову ціну та умови продажу ЄМК ДП «Готель «Козацький»»

Відбулося засідання аукціонної комісії з продажу об'єкта малої приватизації – Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Готель «Козацький»». Він розташований в історичному та діловому центрі Києва. У засіданні взяли участь 9 членів аукціонної комісії на чолі з головою комісії – Ігорем Тимошенком та представницею готелю, яку долучили до аукціонної комісії з правом дорадчого голосу. 

На засіданні:

1. Визначили стартову ціну та умови продажу підприємства;

2. Розробили та затвердили інформаційне повідомлення  об’єкту приватизації.

Згідно з рішенням Уряду підприємство передали Фонду державного майна України для проведення прозорої приватизації державної власності. Фонд ухвалив рішення про приватизацію об'єкта, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Члени комісії ознайомилися з документами підприємства, фінансовою звітністю за  2021 -  I квартал 2024 років. Після обговорення, враховуючи вимоги Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”, комісія визначила стартову ціну продажу активу – 155 486 115,75 гривень.

Приватизація Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Готель «Козацький»» відкриє унікальні можливості для інвесторів та підприємців, адже об’єкт приваблює своїм стратегічним розміщенням та історичною цінністю.

Довідково. ЄМК ДП «Готель «Козацький» – це унікальна нерухомість, 8-поверхова будівля в серці столиці – на Майдані Незалежності. Будівля готелю має загальну площу 9513 м² та розташована на земельній ділянці площею 0,2425 га. У готелі працює 60 осіб (станом на 31.03.2024).

Адреса: м. Київ, вул. Михайлівська, 1/3.

У готелі працює:

  • кафе (на першому поверсі) та ресторан на три зали;

  • 126 діючих номерів; 

  • 5 конференц-залів.