A A A K K K

Фонд продовжує проводити успішні приватизаційні аукціони

Сьогодні Фонд державного майна України провів два успішні онлайн-аукціони з продажу адмінбудівель. Торги пройшли в електронній системі «Прозорро.Продажі». За кожен лот змагалися по 4 учасники. Зацікавленість інвесторів у придбанні об'єктів підтверджує результативність приватизаційних процесів. У переліку приватизованих активів:

1. Адміністративна будівля площею 494,0 м² на Львівщині. Стартова ціна лота становила 710,6 тис. гривень, а фінальна – 2,6 млн гривень. Зростання ціни відбулося у 3,65 раза.

Інвестор отримає триповерхову нежитлову будівлю 2009 року побудови. Об'єкт розташований в місті Кам'янка-Бузька, неподалік автомобільного шляху національного значення Н-17 (Львів — Радехів — Луцьк) і територіального значення Т-1425. Поблизу знаходяться: парк, озеро, магазини, кав'ярні та поліклініка. 

2. Адміністративна будівля площею 99,8 м² на Миколаївщині. Стартова ціна цього лота становила 44,8 тис. гривень, а фінальна – 201,0 тис. гривень. Зростання ціни відбулося у 4,48 раза.

Новий власник отримає одноповерхову адміністративну будівлю, яка знаходиться в селищі Березанка, що розташоване в долині річки Сасик. 

Приватизація – це ваш шанс не лише вигідно придбати активи, але й зробити свій внесок у розвиток України! 

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua, Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».