A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації Дніпропетровського експерементального протезно-ортопедичного підприємства

10 липня заплановане проведення онлайн-аукціону з приватизації єдиного майнового комплексу комерційного підприємства «Дніпропетровське експерементальне протезно-ортопедичне підприємство». Стартова ціна об’єкта становить 114,9 млн гривень, реєстрація на участь в аукціоні у системі «Прозорро.Продажі»  триватиме до 9 липня включно.  

Підприємство розташоване у Дніпрі, за адресою: просп. Богдана Хмельницького, 21. Основним видом діяльності, відповідно до Статуту є виробництво медичних і стоматологічних інструментів і матеріалів. Наразі на об’єкті приватизації працює 79 співробітників. Підприємство діюче. 

До складу нерухомості ЄМК КП входять будівлі: заводу,  цеху ортопедичних виробів, складських приміщень, гаража та інших нежитлових будівель. Загальна площа нерухомості становить 6 046,6 м². 

Крім того у підприємства є необхідне технічне обладнання для роботи у сфері виробництва медичних матеріалів та інструментів. Мова йде про верстати фрезувально-шліфувальні, спеціальні швейні машини, промисловий фен. Також є виробничі запаси та вже готова продукція.

Об’єкти Дніпропетровського експерементально протезно-ортопедичного підприємства розташовані на трьох земельних ділянках у Дніпрі, Кривому Розі та Запоріжжі загальною площею 0,9992 га. 

Також у власності об’єкта приватизації є 9 транспортних засобів, роки випусків автомобілів з 2000-2023 рр.

На балансі підприємства перебуває об’єкт, що не підлягає приватизації та який розташований на тимчасово окупованій території в місті Бердянськ: а саме 11/20 будівлі протезно-ортопедичної дільниці (ательє), літ. А загальною площею 69,2 м2.

Окрім зручного місця розташування та вдалого транспортного сполучення додатковою перевагою підприємства є відсутність боргових зобов’язань, зокрема  простроченої кредиторської заборгованості. Також, майно підприємства у оренду не передавалося.

Умови продажу об’єкта приватизації передбачено збереженням профілю діяльності підприємства протягом 10 років, погашенням протягом шести місяців боргів із заробітної плати та перед бюджетом у розмірі, що складеться на дату переходу права власності на об’єкт приватизації, а також недопущенням звільнення працівників з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу протягом шести місяців від дати переходу права власності. 

Більше деталей про «Дніпровське експерементальне протезно-ортопедичне підприємство» можна знайти на  Privatization .

Взяти участь у торгах — https://bit.ly/4chjXLe