A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Зірненський спиртовий завод»

Фонд держмайна оголосив проведення онлайн-аукціону з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Зірненський спиртовий завод». Проведення аукціону в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» заплановане на 12 червня. Прийняття пропозицій потенційних інвесторів для участі в аукціоні триватиме до 11 червня. Початкова ціна за об’єкт приватизації — 18,8 млн гривень без ПДВ.

Майно розташоване за адресою: Рівненська обл., Рівненський р-н, с. Зірне, вул. Зірненська, 7 та Рівненська обл., Рівненський р-н, c. Яринівка, вул. Лісова, 1.

Активи розташовані на Рівненщині у Рівненському районі. Об’єкт приватизації має всі необхідні характеристики для успішного розвитку: зручну транспортну розв'язку, великі виробничі потужності. Загальна площа нерухомості  - 14757,3  м². Завод володіє всіма ресурсами для випуску високоякісної продукції в значних обсягах, завдяки наявності у підприємства обладнання та транспорту.

Зірненський спиртовий завод — діюче підприємство, основним видом діяльності є дистиляція, ректифікація та змішування спиртових напоїв. 

До складу єдиного майнового комплексу входять 52 одиниці нерухомого майна, інфраструктури та інженерних споруд (виробничі, складські, адміністративні будівлі та споруди тощо). На 8 об’єктів нерухомого майна державного підприємства накладено обтяження. Також до складу майнового комплексу входить 31 одиниця транспорту і спецтехніки (вантажні автомобілі, трактори, причеп та тепловоз) та 503 одиниці іншого рухомого майна (обладнання, меблі, інвентар тощо). Під нерухомим майном комплексу перебуває 4 земельні ділянки загальною площею 15,6727 га. 

Станом на 1 травня поточного року передано в оренду частину нерухомого майна підприємства площею 1 096,1 м², термін дії договору вважається продовженими на період дії воєнного стану та протягом чотирьох місяців з дати його припинення чи скасування.

На балансі підприємства перебувають 4 об’єкти, що не підлягають  приватизації: 

  • протирадіаційне укриття за адресою: Рівненська обл., Рівненський р-н, с. Зірне, вул. Зірненська, 7;

  • протирадіаційне укриття за адресою: Рівненська обл., Рівненський р-н, с. Зірне, вул. Назарука, 4;

  • житловий будинок за адресою: Рівненська обл., Рівненський р-н, с. Малинськ, вул. Залізнична, 1а (вул. Миру, 3);

  • квартира приїжджа № 5 за адресою: Рівненська обл., Рівненський р-н, м.Березне, вул. Героїв України, 8, кв. 5 (Ціолковського, буд. 8, кв. 5).

Згідно з умовами продажу, покупець ЄМК зобов’язаний забезпечити погашення заборгованості  із  виплати заробітної плати та перед бюджетом протягом 6 місяців а також не допустити звільнення працівників протягом шести місяців.

️Запрошуємо підприємців до участі в приватизаційних аукціонах та відкриття нових перспектив для вашого бізнесу!

Більше інформації про об’єкт приватизації можна дізнатися за посиланням — https://bit.ly/4bTk3Zd

Взяти участь у торгах — https://is.gd/i4SQow