A A A K K K

«Івано-Франківський котельно-зварювальний завод»: перспективи розвитку підприємства

Під час робочої поїздки очільник Фонду держмайна Віталій Коваль відвідав державне підприємство «Івано-Франківський котельно-зварювальний завод». 

«На жаль, побачене засмутило: десятиліття без державних замовлень призвели до занепаду. При цьому підприємство має перспективи – саме через приватизацію та перехід у приватну власність», – акцентував Голова Фонду.

 

Державне підприємство пропонує повний цикл виготовлення виробів з великим об'ємом експериментальних та дослідних робіт та використовує найсучасніші технології машинобудування. Цей об'єкт, розташований в самому серці міста, поруч із Залізничним вокзалом та річкою Бистриця Солотвинська, що відкриває безліч можливостей для розвитку та релокації бізнесу.

Завдяки новому менеджменту «Івано-Франківський котельно-зварювальний завод» значно прискорив підготовку до приватизації. Тож запрошуємо інвесторів до участі в аукціонах приватизації, щоб стати частиною економічної розбудови України.

Довідково. Завод створений на базі фронтової авторемонтної майстерні для оновлення автомобільної техніки. Розпочав роботу відразу ж після війни у 1945 році. Спочатку мав назву 63-й котельно-зварювальний завод. Пізніше перейменований в Державне підприємство «63-й котельно-зварювальний завод». У 2019 році прийнято рішення про приватизацію державного підприємства.