A A A K K K

Оголошено онлайн-аукціон з приватизації ЄМК ДП «Завод «Електропобутприлад» у Чернівцях

22 травня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Завод «Електропобутприлад». Стартова ціна активу — 11,14 млн гривень без ПДВ, прийняття заявок для участі у торгах триватиме до 21 травня включно. Аукціон пройде в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі».

Місце розташування об’єкта: Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Денисівська, 7А.

Об'єкт приватизації знаходиться в північній частині міста Чернівці поруч з річкою Прут, перетином міжнародної автомагістралі М-19 та автошляху територіального значення Т-2602, що забезпечує зручну логістику. Крім того,  поруч з майновим комплексом знаходяться: Державна пожежна частина №3, Управління патрульної поліції в Чернівецькій області, школа, відділення пошти та магазини.  Завдяки вигідному розташуванню майновий комплекс стає дуже привабливим для інвесторів, які хочуть розвивати або релокувати свій бізнес.

Основний вид діяльності підприємства — виробництво замків.

До єдиного майнового комплексу входять 3 одиниці нерухомого майна  загальною площею 2255,7 м² у складі: нежитлові будівлі та споруди, будівля карболітової дільниці, електрощитова тощо. Функціональне використання майна — виробнича діяльність. За інформацією з Державного реєстру речових прав та Реєстру прав власності на нерухоме майно майно підприємства перебуває у  податковій заставі.

На балансі об’єкта приватизації обліковується 57 одиниць активів (рухомого майна) у складі: ємності для нафтопродуктів, дизель-генератори, токарно-гвинторізні станки та інше обладнання та інвентар. До складу ЄМК входять 3 одиниці транспортних засобів  1985-1992 років випуску у складі: мікроавтобус, легковий та вантажний автомобілі.

Частина майна об'єкта приватизації (група інвентарних об'єктів) загальною площею 2036,10 м², передана в оренду з граничним терміном дії договору — на період воєнного стану та 1 рік, після його припинення чи скасування.

На балансі підприємства перебувають об'єкти, що не підлягають приватизації: захисна споруда цивільного захисту – сховище загальною площею 477,1 м².

Підприємство не отримувало державних замовлень, мобілізаційних завдань.

Вигідне розташування підприємства у Чернівецькій області робить його привабливим місцем для ведення бізнесу. Регіон має значний експортний потенціал завдяки близькості до кордону з Румунією, а також розвинене сільське господарство, переробну промисловість та туристичну галузь.

Запрошуємо потенційних інвесторів до участі в приватизаційних аукціонах з метою підтримки економіки України!

Більше інформації про об'єкт приватизації за посиланням —  https://bit.ly/4bjYRvI