A A A K K K

Оголошено онлайн-аукціон з приватизації нежитлового приміщення загальною площею 109,5 м²

Фонд державного майна України виставив на приватизацію нежитлове приміщення в Одесі. Аукціон заплановано в електронній торговій  системі «Прозорро.Продажі» на 9 травня, цінові пропозиції будуть прийматися до 8 травня. Стартова ціна лота — 6,4 млн гривень без ПДВ.

Майно розташоване за адресою: Одеська обл., м. Одеса, вул. Отамана Головатого, 62.

Об'єкт має вигідне розташування в Пересипському районі Одеси, поблизу берега Чорного моря та автомагістралі М-14 і відкриває широкі можливості для ведення бізнесу, наприклад відкриття магазину, аптеки, кафе. У безпосередній близькості знаходяться: порт, зупинки громадського транспорту, парк, сквер, магазини та ресторани, що робить актив цікавим для потенційних інвесторів.

Об'єкт приватизації представлений нежитловим приміщенням №102 загальною площею 109,5 м², що розташоване на першому поверсі житлового будинку, яке під час приватизації не увійшло до статутного капіталу ПАТ «Одеський автоскладальний завод». Згідно з даними технічного паспорта актив складається з 6 основних приміщень загальною площею 79,5 м² та 6 допоміжних приміщень загальною площею 30,0 м². 

Об'єкт приватизації має: окремий вихід, бетонний фундамент, стіни з черепашнику, підлогу з плитки та лінолеуму, а також підключення до електромережі, газопроводу, водопроводу та каналізації. Конструктивні елементи та інженерні комунікації активу знаходяться в задовільному технічному стані.

Балансоутримувач об’єкта приватизації — ПАТ «Одеський автоскладальний завод».

Відкрийте нові горизонти для вашого бізнесу! Станьте учасником приватизаційних аукціонів та інвестуйте в успішне майбутнє.

Більше детальної інформації про лот шукайте за посиланням https://bit.ly/3wgkTAi