A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Бджільнянський спиртовий завод»

Команда ФДМУ оголосила онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Бджільнянський спиртовий завод». Торги  відбудуться у системі «Прозорро.Продажі» 24 червня, цінові пропозиції приймаються до 23 червня. Стартова ціна лота — 68,5 млн гривень без ПДВ.

Бджільнянський спиртовий завод – державне підприємство, яке спеціалізується на виробництві інших основних органічних хімічних речовин. Майновий комплекс може слугувати платформою для створення нового бізнесу або релокації вже наявного з тимчасово окупованих територій.

Адреса місцезнаходженнямайна: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Бджільна, вул. Заводська, 53.

Об’єкт  має перспективне місце розташування поруч з автомобільними шляхами територіального (Т-0224) та регіонального значення (Р-54), що забезпечує зручне транспортне сполучення. Додатковою перевагою є мальовниче оточення з парками та озерами, яке робить цю локацію ще більш перспективною для інвестування.

До складу єдиного майнового комплексу входять 99 зареєстрованих одиниць нерухомого майна, серед яких:

  1. 80 одиниць нерухомого майна — 99/100 частки комплексу нежитлових будівель загальною площею 7 815,40 м² (виробничі, складські, адміністративні будівлі та споруди тощо) за адресою: Вінницька обл., Гайсинський р-н, c. Бджільна, вул. Заводська, 53;

  2. 1 одиниця нерухомого майна — горілчаний цех, загальною площею 1 228,8 м² за адресою: Вінницька обл., Гайсинський р-н, c. Бджільна, вул. Заводська, 53 а;

  3. 18 одиниць нерухомого майна — комплекс нежитлових будівель загальною площею 2 526,4 м² (виробничі, складські будівлі та споруди тощо) за адресою: Вінницька обл., Гайсинський р-н, ст. Кублич, вул. Залізнична, 13-А.

Також на балансі  підприємства знаходиться  727 одиниць рухомого майна (обладнання, меблі, інвентар, комп’ютерна та офісна техніка тощо) та 23 одиниці транспорту і спецтехніки (вантажні автомобілі, трактори, причепи та бульдозер). 

Загальна площа п’яти земельних ділянок під комплексом становить 38,0140 га, серед яких: 

  • 1 земельна ділянка загальною площею 2,0852 га, за адресою: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Степанівка;

  • 4 земельні ділянки загальною площею 35,9288 га, за адресою: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Бджільна.

Земельні ділянки на яких розташовано об'єкт приватизації не є предметом купівлі-продажу.

Станом на 24 травня поточного року майно підприємства в оренді не перебуває.

На балансі ДП розташовані об’єкти що не підлягають приватизації:

  • однокімнатна квартира; 

  • житловий будинок;

  • захисна споруда цивільного захисту загальною площею 51,5 м² за адресою: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Бджільна, вул. Заводська, 53.

Інвестування в державні об'єкти – це вигідна можливість для розвитку бізнесу, яка дозволяє розширити діяльність, впровадити новітні технології та зробити свій внесок у створення нових робочих місць та зростання економіки країни.

Більше детальної інформації про об’єкт за посиланням — https://bit.ly/4ebYmWk

Взяти участь в аукціоні - https://is.gd/lOZ3xD