A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про внесення змін до наказу про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 30.08.2024 №11/330 прийнято рішення про приватизацію об'єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва – об’єктів колишнього Підсобного сільського господарства (ПСГ) у складі: м’ясопереробний цех, РТБ на 75 тракторів,за адресою: Чернігівська обл., Чернігівський р-н, с. Неданчичі, вул. Захисників України, будинки №№ 63Е; 63Є, що обліковується на балансі Державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС» (код за ЄДРПОУ 14310862), шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 30.08.2024 №11/330 «Про внесення змін до наказу РВ від 06.06.2023 №13/229 «Про прийняття рішення про приватизацію об'єкта незавершеного будівництва – об'єктів колишнього Підсобного сільського господарства (ПСГ) за адресою: Чернігівська обл., Чернігівський р-н, с. Неданчичі» були внесені зміни щодо уточнення назви об’єкта приватизації та його адреси, а саме: «об’єкта незавершеного будівництва - об’єкти колишнього Підсобного сільського господарства (ПСГ) у складі: мясопереробний цех, РТБ на 75 тракторів, за адресою: Чернігівська обл., Чернігівський р-н, с. Неданчичі, вул. Захисників України, будинки №№ 63Е; 63Є».