A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Львівсьській, Закарпатській та Волинській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях від 09.05.2024 №00582 прийнято рішення про приватизацію об'єкта малої приватизації: об'єкта соціально-культурного призначення - нежитлової будівлі їдальні загальною площею 397,4 кв.м за адресою: Львівська обл., СамбІрський р-н., с.Явора, вул. Вокзальна, 7-Б, що перебуває на балансі Філії "Симбірське лісове господарство" Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України" (ЄДРПОУ 45001554), шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях від 09.05.2024 №00580 прийнято рішення про приватизацію об'єкта малої приватизації державної власності - об'єкта незавершеного будівництва - будинку управління будівництвом і дирекції будови «Протипаводкові заходи на р. Стрий (1 черга Стрийське водосховище)», за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вул. Орлика Пилипа, 20/6, що перебуває на балансі Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну (код за ЄДРПОУ 01038909), шляхом продажу на аукціоні без умов.