A A A K K K

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467»

Повідомлення про оприлюднення
проєкту постанови Кабінету Міністрів України
«Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України
від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» розроблений на виконання пунктів 2.4.3.1.1 –2.4.3.1.4 та 2.4.3.1.6 заходів з виконання Державної антикорупційної програми на 2023-2025 роки, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 04 березня 2023 року № 220, спрямованих на реалізацію положень Закону України від 30 травня 2023 року № 3137-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації діяльності Фонду державного майна України, вдосконалення управління державним майном та підвищення ефективності санкційної політики», з урахуванням вимог Закону України «Про публічні електронні реєстри».

Проєктом постанови запроваджуються норми щодо вдосконалення порядку формування та ведення Єдиного реєстру об’єктів державної власності (далі – Реєстр) з метою ефективного обліку таких об’єктів, ухвалення раціональних управлінських рішень стосовно активів держави, нових підходів до процесів збору інформації про об’єкти державної власності за спрощеною процедурою у цифровому форматі, забезпечення відкритості та прозорості інформації з Реєстру, зокрема через доступ користувачам та оприлюднення на вебпорталі.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови надсилайте на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент ведення реєстрів та послуг. Адреса електронної пошти: e-mail: rdmu@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

 

Проєкт постанови

Додаток до поєкту постанови

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки